fbpx

SDP odustao od antifašizma: Tvrde da RS nije nastala genocidom

Iako je depatriotizacija SDP-a, kao posljedica novog političkog kursa “dekontaminacije od ratnih i patriotskih narativa”, već stara vijest, ipak je neobična brzina kojom se ova stranka urušava u moralnom smislu.

PROČITAJTE I...

Koriste se podrivačke metode, u specijalnom ratu poznate i kao vađenje sadržaja ispod temelja objekta koji se želi srušiti. Podrivanje se koristi rušenjem konstrukcije države kroz pravni sistem, opstruiranjem zakona i ustavnog poretka države, uspostavljanjem paralelnih paradržavnih, paravojnih, paraodgojnih, paraobrazovnih i parapolitičkih tvorevina. Potonje se u ovom trenutku koriste kao grupe za pritisak na legalne političke snage radi njihovog oslabljivanja. Grupe za pritisak jesu forma specijalnog rata koje se planski kreiraju s očekivanjem da će nastati političke krize i koriste se da bi se umanjila efikasnost legalnih političkih snaga, a u konkretnom slučaju, pod tretmanom grupa za pritisak, koje su godinama stvarane unutar nje same, trenutno se nalazi SDA. U široj slici ovdje, prije svega, govorimo o djelovanju političkih faktora Srba i Hrvata oličenim u pojavama Milorada Dodika i Dragana Čovića, koji su glavna poluga u subverzijama specijalnog rata

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

 • Hasko 16.01.2020.

  Jos u martu 1992 rekao sam “Lahko cemo mi sa cetnicima,ali ne znam rjesenje za komunisticke jugobalije.” I doslo je i to vrijeme – nema veceg zla za Bosnu od komunizma.

  Odgovori
  • Mahir 28.01.2020.

   Nismo mi Haško yugobalije nego ponosni gradjani BiH koji upravo zbog nepismenih idiota poput tebe, ideološki uskogrudnih tapkamo u mjestu još od 95. Nisu komunisti/ socijalisti BiH opljačkali sve sto je mukom urađeno i izgrađeno od 1945 pa do 1992, nego prodane duše, sto petkom lete na dzumu, a poslije kradu sve do čega stignu.

   Odgovori
 • Patriot 28.01.2020.

  Kakva ste vi novina i grupa otrcanih kritičara socijalističke ideje!!! Otpusite oblake oko sebe da progledate, jer vam slijedi bolni pad u realnost.

  Odgovori