fbpx

Zukorlićeva desna ruka čekićem za meso pretukla čovjeka u Prijepolju!

Sead Veljović iz Prijepolja pretučen je u noći između utorka i srijede u centru ovog grada pošto ga je, kako je ispričao, poslije prepirke koju je sa njim imao, napao narodni poslanik Samir Tandir.

Prema pisanju srbijanskog medija Blic nemile scene odigrale su se oko jedan sat poslije ponoći u Ulici Izeta Čavića u Prijepolju, u bloku zgrada zvanom Centrala.

Tandir, inače funkcioner Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, tvrdi Veljović, tukao ga je čekićima za mesom, a svjedok događaju bila je Seadova supruga, inače Tandirova rođaka.

– Kako je žena mogla da me vara sa svojim bliskim rođakom – kazao je kratko Veljović.

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica” iz policije u Prijepolju, Veljović je u svom iskazu kazao da je Tandir, u jednom trenutku dok su se prepirali, potegao dva čekića za mesto – tučka, od kojih je jedan bio drveni sa metalnim dijelom za udaranje a drugi od metala, i počeo da zamahuje ka njemu. Veljović je naveo da mu je Tandir prvo zadao dva udarca čekićima u tjeme glave usljed čega je donekle izgubio svijest i pao. Pokušavajući da ustane, odbrani se i spriječi dalje napade, ispričao je Veljović, zadobio je još nekoliko udaraca po glavi i tijelu.

Sukob je, pričao je pretučeni Prijepoljac, pokušala da spriječi njegova supruga, ali se njen rođak Samir Tandir nije obazirao na njene molbe da prestane. U jednom trenutku, naveo je Veljović u iskazu policiji, narodni poslanik iz Prijepolja je zamahnuo čekićem i pokušao da ga udari, ali se on izmakao a čekić je udario u beton i – raspao se.

Nakon toga, kako je kazao, Tandir je ušao u jednu od zgrada a on je otišao da traži pomoć ljekara.

Haris Rovčanin, advokat iz Prijepolja koga je angažovao Veljović, kazao je za “Blic” da je njegov branjenik brutalno pretučen i da ima ozbiljne povrede glave.

– Sead Veljović je podnio krivičnu prijavu policiji koja radi na ovom događaju, a on lahko može biti rasvjetljen s obzirom da postoji video nazdor na okolnim objektima a postojali su i očevici. Veljović je zadobio povrede glave, kuka, po tjelu, i odmah se javio lekarima u Prijepolju koji su ga poslali u Užice na snimanje glave – ispričao nam je advokat Rovčanin.

(Blic.rs)

PROČITAJTE I...

Da Zetra ne bude Manjača. Da Holiday Inn ne postane Vilina vlas. Da oca i majku ne tražim po Tomašicama. Da se Sarajevo ne zove Srebrenica. Da ne vučem za rukav Amora Mašovića.

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

Čitajte najnovije objave na novom STAV web portalu klikom na link!