fbpx

Džaferović s BNV-om o položaju Bošnjaka Sandžaka

- Razgovarano je i o proširenju saradnje kroz koordinaciju bošnjačkih nacionalnih vijeća, kao i zalaganju za prava i interese Bošnjaka Sandžaka kroz bilateralne odnose sa Srbijom

 

 

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović i delegacija Bošnjačkog nacionalnog vijeća Sandžaka, na čelu s predsjednicom Vijeća Jasminom Curić razgovarali su danas o položaju Bošnjaka Sandžaka i stanju u Bosni i Hercegovini, prenosi Anadolu Agency (AA).

Član Predsjedništva BiH Džaferović pružio je punu podršku radu Bošnjačkog nacionalnog vijeća Sandžaka kao krovne organizacije koja artikuliše interese Bošnjaka u Sandžaku, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Razgovarano je i o proširenju saradnje kroz koordinaciju bošnjačkih nacionalnih vijeća, kao i zalaganju za prava i interese Bošnjaka Sandžaka kroz bilateralne odnose sa Srbijom.

PROČITAJTE I...

Da Zetra ne bude Manjača. Da Holiday Inn ne postane Vilina vlas. Da oca i majku ne tražim po Tomašicama. Da se Sarajevo ne zove Srebrenica. Da ne vučem za rukav Amora Mašovića.

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

Čitajte najnovije objave na novom STAV web portalu klikom na link!