fbpx

Sve je do nas, koliko smo kvalitetni, toliko nas i ima

“Imenovan sam za predsjednika odbora za dodjelu državne pomoći vjerskim zajednicama. Ovo je prvi put da je jedan musliman predsjednik ovog odbora. Priznanje našoj zajednici, ali i meni za uloženi trud u etabliranju islama, ostalih islamskih zajednica, ali i dijalogu sa svim vjerskim zajednicama i društvom u cjelini. Od prošle godine sam član Upravnog odbora NBV a. I to kao predstavnik Islamske zajednice i svih naših bosanskih organizacija. No, očito je da nekima smetaju naši uspjesi”

PROČITAJTE I...

Da Zetra ne bude Manjača. Da Holiday Inn ne postane Vilina vlas. Da oca i majku ne tražim po Tomašicama. Da se Sarajevo ne zove Srebrenica. Da ne vučem za rukav Amora Mašovića.

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

  • glas razuma 06.03.2019.

    Setkic je klasicni lopov , ako misli da ga je neko oklevetao neka lijepo tuzi tu osobu na sudu. Mucka se ne desava u Swe vec se desava u BiH , brat doticnog posjeduje firmu od koje se uzima oprema i sanduci za umrle po 10 x vecoj cijeni. Prica o NBV-u je suplja. On i njegov topli jaran gl. imam . Idriz Karaman su vodece lopine u IZ swe .

    Odgovori
  • goražde 02.08.2019.

    ratni dezerter u najmanju ruku vidi mu osmjeha nećeš se tako smjat na sudnjem danu bit ćeš sa ženama kao sto si bio kad si bježao 90-tih

    Odgovori