fbpx

Medijski linč kao paravan za skrivanje demografske katastrofe

Možda se upravo uz pomoć takve politizacije statistike želi skrenuti pažnja te za manipulaciju optužiti portal koji se bavi statistikom. Administrator portala bosanskehistorije.com Anes Hasanbegović, koji se ni kriv ni dužan našao na udaru većeg broja hrvatskih medija, kaže za Stav da je zapravo riječ o “mnogo laži na malom prostoru”.

PROČITAJTE I...

Da Zetra ne bude Manjača. Da Holiday Inn ne postane Vilina vlas. Da oca i majku ne tražim po Tomašicama. Da se Sarajevo ne zove Srebrenica. Da ne vučem za rukav Amora Mašovića.

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

 • Hasko 24.02.2019.

  Podrska gospodinu A.Hasanbegovicu ciji portal redovno pratim.Sta da napisem ? Portal je vise nego koristan,moderator radi profesionalno,ali bi trebao malo “skratiti jezik” i ne nasjedati na katolicke provokacije.HDZ i rimo-katolicka crkva imaju razlog da pjene ,jer je za njih najpogubnija ISTINA.Istina ih pogadja, a ne pogadja ih nestanak katolika iz Bosne.u svakom slucaju zakljucno sa 2018 u cijeloj BiH ocekujem da bude ispod 350 000 katolika.Ko je kriv ? ZNA SE, HDZ.

  Odgovori
 • Amir Čamdžić 24.02.2019.

  E sad se vi nešto previše brinete za natalitet ili mortalitet ili iseljavanje kod Hrvata i Srba a kod vas haos, enormno bežanje stanovništva, gde god se okreneš “svako gleda da pobjegne što dalje od svoga age , bega, paše, subaše i juzbaše”. A kad bolje čovek razmisli i bolje tako “da raja beži” nego da zbog užasne socijalne, ekonomske i političke situacije “diže bune” ko nekada u “stari turski zeman” kada se ” raja bunila i čardake činila “ni na nebu ni na zemlji”.

  Odgovori
  • Amir Čamdžić 25.02.2019.

   Koliko je ovo istina, dokaz su najavljeni protesti demobilisanih boraca, koji već godinama “blokiraju saobraćaj u Federaciji BiH” nekako oko 1 marta.

   Odgovori
 • Irko 25.02.2019.

  samo tako

  Odgovori
 • Islam 24.04.2019.

  Zbog tog kriminalca (administratora i vlasnika portala tzv. bosanskehistorije koji se predstavlja kao Bošnjak i musliman) sin imama brčanske džamije(Bahrija ef. Smajić) osuđen je na godinu dana zatvora i 3 godine uvjetno njegovom krivicom jer se radi o velikom ološu i manipulatoru koji najviše čini štete Bošnjacima i muslimanima lažno se predstavljajući. Djeco dobro pazite sa kim se družite, posebno obratite pažnju na one što se lažno predstavljaju kao ovaj Anes/Anel iz Prijedora.

  Odgovori
  • Dominick 26.04.2019.

   Kako znas da se lazno predstavlja? Mozes li malo detaljnije to objasniti.

   Odgovori