fbpx

Zukorlićeva desna ruka čekićem za meso pretukla čovjeka u Prijepolju!

Sead Veljović iz Prijepolja pretučen je u noći između utorka i srijede u centru ovog grada pošto ga je, kako je ispričao, poslije prepirke koju je sa njim imao, napao narodni poslanik Samir Tandir.

– Kako je žena mogla da me vara sa svojim bliskim rođakom – kazao je kratko Veljović.

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica” iz policije u Prijepolju, Veljović je u svom iskazu kazao da je Tandir, u jednom trenutku dok su se prepirali, potegao dva čekića za mesto – tučka, od kojih je jedan bio drveni sa metalnim dijelom za udaranje a drugi od metala, i počeo da zamahuje ka njemu. Veljović je naveo da mu je Tandir prvo zadao dva udarca čekićima u tjeme glave usljed čega je donekle izgubio svijest i pao. Pokušavajući da ustane, odbrani se i spriječi dalje napade, ispričao je Veljović, zadobio je još nekoliko udaraca po glavi i tijelu.

Sukob je, pričao je pretučeni Prijepoljac, pokušala da spriječi njegova supruga, ali se njen rođak Samir Tandir nije obazirao na njene molbe da prestane. U jednom trenutku, naveo je Veljović u iskazu policiji, narodni poslanik iz Prijepolja je zamahnuo čekićem i pokušao da ga udari, ali se on izmakao a čekić je udario u beton i – raspao se.

Nakon toga, kako je kazao, Tandir je ušao u jednu od zgrada a on je otišao da traži pomoć ljekara.

Haris Rovčanin, advokat iz Prijepolja koga je angažovao Veljović, kazao je za “Blic” da je njegov branjenik brutalno pretučen i da ima ozbiljne povrede glave.

– Sead Veljović je podnio krivičnu prijavu policiji koja radi na ovom događaju, a on lahko može biti rasvjetljen s obzirom da postoji video nazdor na okolnim objektima a postojali su i očevici. Veljović je zadobio povrede glave, kuka, po tjelu, i odmah se javio lekarima u Prijepolju koji su ga poslali u Užice na snimanje glave – ispričao nam je advokat Rovčanin.

(Blic.rs)

PROČITAJTE I...

Da Zetra ne bude Manjača. Da Holiday Inn ne postane Vilina vlas. Da oca i majku ne tražim po Tomašicama. Da se Sarajevo ne zove Srebrenica. Da ne vučem za rukav Amora Mašovića.

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI