fbpx

UVODNIK STAVA: SDA mora započeti s promjenama i pronalaziti nove izvore energije

SDA u Sarajevu postaje psovka i antibrend jer je ovdje skoncentrirana i usmjerena propaganda koja sada više nije na razini običnog političkog takmičenja. Riječ je o do sada neviđenoj mržnji. Ona se koncentrira na prezime Izetbegović u realnom vremenu, ali i prezime Izetbegović u vremenu prošlom. Odnosno, ne mrzi se SDA kao politički takmac, već ono što ona predstavlja kao ideja.

PROČITAJTE I...

Da Zetra ne bude Manjača. Da Holiday Inn ne postane Vilina vlas. Da oca i majku ne tražim po Tomašicama. Da se Sarajevo ne zove Srebrenica. Da ne vučem za rukav Amora Mašovića.

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

 • Hari 18.11.2020.

  Bakire, Bosnjaci vise nisu nikakav faktor na 70% teritorije BiH, Visegrad, Foca, Srebrenica, Vlasenica, cijelo Podrinje, cijela Posavina, Semberija, Krajina i skoro cijela Hercegovina, nema ni jednog jedinog Bosnjaka u opstinskim vijecima. A vi govorite o tri searajevske opstine. Jeste li vi potpuno izgubili smisao za realnost. U kojem svijetu vi zivite? Svi kadrovi SDA iz istocne Bosne, iz posavine, iz Hercegovine su se doselili u Sarajevo. Postali su ministri i pomocnici ministara. Ni jedan se nije vratio u Prnjavor, Bos. Brod, Derventu, Modricu, Stolac, Bilecu, Rudo, Drvar, Capljinu…… To je bila i ostala politika SDA, ali i ostalih „sarajevskih „ stranaka. BiH od Bascarsije da Ilidze. Sve ostalo nije interesantno.

  Odgovori
  • mustafa stroil 18.11.2020.

   NE BUDALI – TI SI POLITICKI IMBICIL. NAJBOLJI POLITICAR JE ONAJ KOJI NAJBOLJE LAZE -UZMES NAJ ADEKVATNIJI PRIMJER ALEKSANDRA VUCICA.

   Odgovori