fbpx

Sprem'te se, sprem'te četnici: Miljenik fine gradske raje otišao u četnike

Ovim je Stanivuković još jednom potvrdio da, kada je u pitanju velikosrpska ideologija, nema ama baš nikakve razlike između vlasti i opozicije u manjem bh.entitetu te koliko su zaista tragikomični svi pokušaji sarajevskih zajedništara i jugonostalgičara da nađu ili izmisle sebi srpskog saveznika sa kojim bi se borili protiv bauka "nacionalizma".

PROČITAJTE I...

Koriste se podrivačke metode, u specijalnom ratu poznate i kao vađenje sadržaja ispod temelja objekta koji se želi srušiti. Podrivanje se koristi rušenjem konstrukcije države kroz pravni sistem, opstruiranjem zakona i ustavnog poretka države, uspostavljanjem paralelnih paradržavnih, paravojnih, paraodgojnih, paraobrazovnih i parapolitičkih tvorevina. Potonje se u ovom trenutku koriste kao grupe za pritisak na legalne političke snage radi njihovog oslabljivanja. Grupe za pritisak jesu forma specijalnog rata koje se planski kreiraju s očekivanjem da će nastati političke krize i koriste se da bi se umanjila efikasnost legalnih političkih snaga, a u konkretnom slučaju, pod tretmanom grupa za pritisak, koje su godinama stvarane unutar nje same, trenutno se nalazi SDA. U široj slici ovdje, prije svega, govorimo o djelovanju političkih faktora Srba i Hrvata oličenim u pojavama Milorada Dodika i Dragana Čovića, koji su glavna poluga u subverzijama specijalnog rata

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

 • DM 09.02.2020.

  Glupi ste mnogo. Momak uopšte nije u tom fazonu. Ovde jedino ko servira mržnju i nudi je na tacni to ste vi.

  Odgovori
 • DJovan 09.02.2020.

  Zlocinac konstatuje da je Cetniicki pokret zlocinacki, vi, koji ste u Drugon svet. ratu imali ; logore za decu srpsku, jame klanice, o kojima javno pevate pesme zajedno sa ustasom Tompsonom vi govorite o zlocincima Cetnicima, zasto, samo zato sto su vas sprecili da istrebite Srbe u Drugom svet.ratu, a komunisti srpski su vam omogucili, jer su se borili protiv srpske drzave, koju su na kraju predali u ruke vama ustasama.hrvatskim, koji ste bili lazni komunisti

  Odgovori
 • Milo Banjaluka 09.02.2020.

  Bez obzira na političke boje i stavove, mi smo na prvom mjestu Srbi, verni našoj istoriji i tradiciji. Lično nikada ne bi glasao za Dodika, pro-Evropski sam orjentisan, ali moju Srpsku vidim u okviru majke Srbije u skorije vrijeme. Do tada svi građani Srpske moraju biti jednaki pred našom Republikom, bez obzira na vjeru, naciju, rasu i političko opredeljenje.

  Odgovori
 • Хари Труман 10.02.2020.

  Четници су први подигли устанак против нацизма.

  Odgovori
 • EdoSa 10.02.2020.

  Pa nista,treba se pinovo orfanizovati protiv fasizma tj.za njegovo potpuno unistenje za pocetak u bih a tu treba da ucestvuju naravno svi oni koji ovim ugrozeni ili bi mogli biti:bosnjaci.hrvati.albanci.makedonci.slovenci i antifasisti iz srpsko-crnogorskog korpusa .ako ih ima..ali samo potpuno fizicko unistenje uši.gnjide.po sistemu sprzena zemlja.

  Odgovori
 • vlahomlat 11.02.2020.

  Srbi se dijele na cetnike i one koji podrzavaju i opravdavaju cetnike. Trecih nema. Sto prije to shvatis duze ces zivjeti.

  Odgovori