fbpx

POČELO ČETNIČKO ORGIJANJE SRPSKIH POLICAJACA NA SANDŽAKU

Nakon vijesti o napadu na dva Bošnjaka u Pljevljima, po društvenim mrežama šire se snimci razularenih četničkih hordi širom Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije, u kojima se slavi povratak "velike Srbije". Ovo je jedna od njih iz Bijelog Polja na kojima "pritisak na Turke" proslavljaju policijaci srpske nacionalnosti.

PROČITAJTE I...

Koriste se podrivačke metode, u specijalnom ratu poznate i kao vađenje sadržaja ispod temelja objekta koji se želi srušiti. Podrivanje se koristi rušenjem konstrukcije države kroz pravni sistem, opstruiranjem zakona i ustavnog poretka države, uspostavljanjem paralelnih paradržavnih, paravojnih, paraodgojnih, paraobrazovnih i parapolitičkih tvorevina. Potonje se u ovom trenutku koriste kao grupe za pritisak na legalne političke snage radi njihovog oslabljivanja. Grupe za pritisak jesu forma specijalnog rata koje se planski kreiraju s očekivanjem da će nastati političke krize i koriste se da bi se umanjila efikasnost legalnih političkih snaga, a u konkretnom slučaju, pod tretmanom grupa za pritisak, koje su godinama stvarane unutar nje same, trenutno se nalazi SDA. U široj slici ovdje, prije svega, govorimo o djelovanju političkih faktora Srba i Hrvata oličenim u pojavama Milorada Dodika i Dragana Čovića, koji su glavna poluga u subverzijama specijalnog rata

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

 • Deka 01.09.2020.

  Pa vi majkani malo imate veze sa Turcima malo nemate. Dotična pjesma je stara 200 god i nema veze ni sa prvobitnim četničkim pokretom u Makedoniji a kamoli u ww2. A i vi se izjasnjavate kao ,, bosnjaci,, tako da ne vidim kako vas ova pjesma vrijedja.

  Odgovori
  • Ronin 01.09.2020.

   Vule Adzic crnogorski serdar istakao se u oslobodjenju ili zauzimanju Spuža od Turaka 1876 god..Tada je pjesma i nastala..Ko je branio a ko osvajao tako se potomci i odnose prema ovoj pjesmi..Da je jaka jeste..meni najdraza..

   Odgovori
 • MILE 02.09.2020.

  Ne palite raju sa ovakvim tekstovima….pesma je iz turskog zemana,rodoljubiva,ne vredja nikoga,podseća na 5 vekova ropstva i borbe Srba za slobodu,baš kao i 30 godina robovanja pod Milom.

  Odgovori