fbpx

Parlamentarne štetočine

Nažalost, jedan dio glasača nije poslušao dobronamjerne savjete pa nam njihova politička nepismenost i naivnost svima danas zajedno dolazi na naplatu i u najgorem mogućem trenutku, i to o pitanjima od najvećeg značaja za bošnjački narod i državu Bosnu i Hercegovinu.

PROČITAJTE I...

Koriste se podrivačke metode, u specijalnom ratu poznate i kao vađenje sadržaja ispod temelja objekta koji se želi srušiti. Podrivanje se koristi rušenjem konstrukcije države kroz pravni sistem, opstruiranjem zakona i ustavnog poretka države, uspostavljanjem paralelnih paradržavnih, paravojnih, paraodgojnih, paraobrazovnih i parapolitičkih tvorevina. Potonje se u ovom trenutku koriste kao grupe za pritisak na legalne političke snage radi njihovog oslabljivanja. Grupe za pritisak jesu forma specijalnog rata koje se planski kreiraju s očekivanjem da će nastati političke krize i koriste se da bi se umanjila efikasnost legalnih političkih snaga, a u konkretnom slučaju, pod tretmanom grupa za pritisak, koje su godinama stvarane unutar nje same, trenutno se nalazi SDA. U široj slici ovdje, prije svega, govorimo o djelovanju političkih faktora Srba i Hrvata oličenim u pojavama Milorada Dodika i Dragana Čovića, koji su glavna poluga u subverzijama specijalnog rata

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

  • Amir Čamdžić 18.05.2019.

    To je vaša politika u brojkama, naprimer 790 miliona evra vojni budžet Republike Srbije, 840 miliona evra vojni budžet Republike Hrvatske, 114 miliona evra vojni budžet Bosne i Hercegovine, podeljeno na 3 dela po vojnim komponentama, omer 20 odsto, 35 odsto i 45 odsto. Znači vaših je nekih 50 miliona evra ( sve ode na plate, tekuće troškove ishrane i odevanja, održavanje objekata , troškovi uništavanja viškova naoružanja i dr). Ulaganja u vojnu tehniku i tehnologiju nema, sve stali na donacijama iz 2000 godine. Nema niti jednog jedinog aviona, namenska industrija Federacije BiH potpuno ovisna o Srbiji (osnovne sirovine, prodaja oružja preko srpskih firmi) i tako dalje. Znači vojni budžet 18 puta manji u odnosu na Srbiju i Hrvatsku. I recite da nešto znate i da niste politički slijepci i budale? Nemate vi pojma o politici.

    Odgovori
  • Amir Čamdžić 18.05.2019.

    Ovo je moj oproštajni komentar od vaše internet stranice / portala. Ovo je poslednje šta ću ovde napisati. Ramazan je i čovek ima pravo na iskrenost. A ima i na izreka “najveći čin hrabrosti je reći istinu nepravednoj vlasti”. Pa da kažem. Verujte ja ne mogu da verujem koliko je vaša politika dušmanin vlastitom narodu, toliki dušmanin da bez imalo milosti upropaštava i muči vlastiti narod , tako je činila i u ratu, krađom i otimanjem humanitarne pomoći, pa vam narod bio gladan i bukvalno umirao od gladi dok su rezerve iz humanitarne pomoći godinama iza rata prodavane u privatnim prodavnicama. Politika vam je još gora iza rata, upropasti sve od čega vam narod treba da živi, uništi fabrike, uništi radna mesta, rastera ljude, kako zbog rata tako još i više i gore nakon rata zbog ekstremne egzistencijalne bede , mortalitet “pokosi”. Samo mi je drago što ne pripadam tome narodu, jedino mi je to drago a žao mi je ljudi, jer vidim gde to ide. Hvala bogu kada ne pripadam tome narodu. Drago mi je što sam Srbin. Sada će te reći nije bolje ni kod drugih, nije bolje ni kod Srba, možda i nije i da nije, nije ista situacija, položaj i nikada i neće biti. Nek je stid i sram te vaše politike šta radi i koliko sve upropasti.

    Odgovori