fbpx

PROČITAJTE I...

Da Zetra ne bude Manjača. Da Holiday Inn ne postane Vilina vlas. Da oca i majku ne tražim po Tomašicama. Da se Sarajevo ne zove Srebrenica. Da ne vučem za rukav Amora Mašovića.

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

 • Adel 11.01.2020.

  Htjeli siizam da sire al nisu uspjeli elhamdulillah
  https://youtu.be/-avWoqr3_Gc

  Odgovori
 • Harmin Suljic 12.01.2020.

  Zanimljivo je koliko ste neinformisani posebno imaju u vidu da tokom cijele historije su šije bili izdajnici i petokolonaši preko kojih su ostali muslimani bili napadani od Ibn Alkamija i napada Tatara te Iranske uloge u rušenju Talibana a najvise jer su sunije hanefijskoh mezheba zatim Iranske pomoci koalicionim snagama alijanse protiv Iraka a i zadnjih 9 godina protiv sunija Sirije. U svemu zadnjem terorista i zlocinac nek mu Allah sudi Sulejmani je imao veliku ulogu od fejleku kudsa i njegovih milicija i svih zlocina nad nejaci koju su pocinili. Kazem i stojim iza svojih rijeci zasluzio je po pravilu ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju. Njega su smakli njegovi saveznici

  Odgovori
  • Nazif 14.01.2020.

   Htjeli kroz vahabizam da unište sav islamski svijet u Levantu da bi na kraju Izrael ovladao svim tim prostorima zajedno sa svim bogatstvima .U to uključi i današnji Iraq koji se zvao u vrijeme progona jevreja iz današnje Palestine čuveni Babilon gdje je sav Jevrejski narod po Allahovoj kazni bio u zatočeništvu 200 godina !
   U svakom slučaju današnja Sirija i posljednji događaji tamo inša’ allah da budu počeci kraja te vahabijske sekte ,kancera u islamskom tijelu !
   Ogroman je doprinos Irana i njegovog rahmetli šehida generala Sulejmanija u zaustavljanju globalne tragedije svih muslimanima .
   S druge strane je očigledna Saudijska izdajnička igra na strani Izraela i zapada ,Allah swt da pošalje najveću kaznu za okretanju leđa Allahu i Kabi a iščekivanju da Amerika odradi za njih njihove imperijalne planove u porobljavanje cijelog Ummeta

   Odgovori