fbpx

Nosioci bošnjačkog razdora: Sve upućuje da Zukorlić sprema odvojiti Islamsku zajednicu u Sandžaku od Sarajeva

Vara se svako ko misli da iza svakog teksta koji izlazi iz Zukorlićeve sljedbe ne stoji sam Zukorlić. Cilj mu je izazvati reakciju, koja ovaj put smjera naelektrizirati atmosferu ne bi li stvorio preduvjete da odvoji Islamsku zajednicu u Srbiji od IZ u BiH. Da bi to uradio, potreban mu je razlog. Nervoza je veća jer Rijaset mudro šuti i ne daje povoda za daljnje polemike. Ipak, ako povoda ne bude bilo, spreman je Zukorlić napraviti povod, iskonstruirati incident, izrežirati atentat. Ne bi to bilo prvi put

PROČITAJTE I...

Da Zetra ne bude Manjača. Da Holiday Inn ne postane Vilina vlas. Da oca i majku ne tražim po Tomašicama. Da se Sarajevo ne zove Srebrenica. Da ne vučem za rukav Amora Mašovića.

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

 • Tarik 09.02.2020.

  Kao Sandzaklija ne bih se slozio sa stavom da gospodin Zukorlic zeli odvojiti Islamsku zajednicu Sandzaka od Bosne. Jer se jedino se on i borio protiv toga kada su Srbi zeljeli to prije desetak godina.
  Da politicki vrh Bosne nije korumpiran i da Alija nije potpisao fildzan drzavu sa 25% Bosne za Bosnjake sve bi bio drugacije.

  Odgovori
 • Mehmed 09.02.2020.

  Ovoj tekst u “Stavu” a i drugi napisi o Zukurlicu pokazuje da su Bosnjaci- Bosanci a i Bosna najvise ugrozeni od od SDA i IZ-e… Jednom Zukurlic rece : SDA je nastala u Sandzaku…a tomo ce joj se i Dzenaza klanjati… .

  Odgovori