fbpx

PROČITAJTE I...

Uspjeh vojne industrije u narednim godinama garantira i razvoj novih proizvoda, među kojima su samohodna haubica, koja je već u fazi testiranja i čiji bi prototip trebao biti završen do kraja ove godine, te razvoj prve bosanskohercegovačke puške koji bi također trebao biti završen u ovoj godini

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

 • atomac23 13.02.2018.

  ekonomski rast bi bio jos bolji kada bi se regulisali porezi, smanjili nameti za privatnike, i kada bi se dotukla siva ekonomija.

  Odgovori
  • KENT 14.02.2018.

   Štošta se treba regulisati da bi sve funkcioniralo kako treba. Dok god država “cijedi” privatnike nema sreće za sviju nas.

   Odgovori
 • Amir H 14.02.2018.

  Ovaj što veli “Za tri-četiri godine ćemo morati uvoziti radnu snagu” je mnogo smiješan – odakle misli uvoziti radnu snagu ? Ko je to siromašniji od BiH pa da ima jeftiniju radnu snagu ? Čak su u Kini ljudi plaćeni dobro …

  Odgovori
 • Jaran 14.02.2018.

  Ovo moze samo pisat cula kazala a plata ostaje ista sve je skuplje od plate jad i bijeda postajemo robovi u firmi za pisanih 600 KM traze majstora za 1000 KM a platu prima 600 – 700 KM izsljaju sam da privuku sto eci broj radnika a onda trpis psihu u pogonu sefuje ti neki coban pisam ih sve i njih i njihove povecane plate…..

  Odgovori
 • Anes 14.02.2018.

  Hahahah pa ko ce raditi za 450 km u preventu nema toplog obroka tvoj prevoz i kaže neće narod raditi povečaj platu dani volje uslove za rad radit će se.

  Odgovori