fbpx

Hajmo malo o Bakiru Izetbegoviću i Sebiji Izetbegović

Optužbama nema kraja pa su tu i planska naseljavanja Arapa, namjerno trovanje građana nekvalitetnom vodom, uništavanje zdravstvenog sistema, da bi finale bilo izjednačavanje SDA s ratnim zločincem i “monstrumom s Grbavice” Veselinom Vlahovićem Batkom, Radovanom Karadžićem i Jurom Francetićem. Naravno, sve to svojim “lajkovima” na društvenim mrežama podržavaju visokopozicionirani dužnosnici SDP-a i GS-a, a ne izostaju ni “dejstvovanja” Radončićevog Avaza. Ovakva vrsta ekstremističkog razumijevanja demokratije naprosto je sablažnjiva, a ukazuje na moguće smjerove represivnog djelovanja pod uvjetom da osvoje vlast.

PROČITAJTE I...

Za Stav pišu i govore kandidati na listama, uvaženi književnici, izdavači, intelektualci, privrednici, doktori nauka, sociolozi, sportaši, doktori medicine, muftije, imami, zlatni ljiljani, kulturni radnici, publicisti, dijaspora... Svi su Mostarci, rođenjem ili mjestom života, i svi se slažu u jednom: da su predstojeći izbori sudbinski bitni za Mostar i da je ključno u što većem broju izaći na izbore 20. decembra.

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

  • Safet 06.10.2017.

    Fala Bogu ,da se neko nasao da stane u odbranu Izetbegovica.Niti sam clan SDA, niti mislim da su otac i sin bez grijehova (A ko je to ?), ali ovolika mrznja i mazohizam Bosnjaka je nevjerovatan. Koga su to oni ocekivali da nas vodi? U ovakvoj situaciji,ako nista drugo,jos smo uvijek “gornji “,a vjerujem da je mladji Izetbegovic patriota I da nas nece izdati ili prodati. Domaci komunisti,cetnici i ustase su udruzeni,imamo krvozedne komsije Srbiji,Crnu Goru i Hrvatsku zato stisnimo safove i pomozimo Bakiru Izetbegovicu u borbi protiv ovih sejtana,nalet ih bilo!

    Odgovori