fbpx

Efendić raskovao Konakovića: Kako su Dino i pajdaši uništili Kanton

"Konakovićeve vještine da neprekidno manipulira, proizvodi krize i senzacije, mijenja političke stranke, i podmuklost Naše stranke koja vodi strateške procese, dok u prvi plan medijske svakodnevnice istura Konakovića, zajedno sa šutnjom Kantonalnog odbora SDA Sarajevo čiji je on prvi čovjek izvršne vlasti bio do prije godinu dana, čine ukupnu sliku stanja u Kantonu Sarajevo. U toj tišini Konaković pod svjetlima reflektora izvodi svoje seanse glumeći Robin Huda koji otima od bogatih i daje siromašnima, i pokušava stvarati privid kako je on najveći borac protiv haosa i nereda koji je upravo on proizveo u Kantonu Sarajevo proteklih 10 godina", napisao je na svojem Facebook profilu načelnik općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić. Post prenosimo u cijelosti:

PROČITAJTE I...

Koriste se podrivačke metode, u specijalnom ratu poznate i kao vađenje sadržaja ispod temelja objekta koji se želi srušiti. Podrivanje se koristi rušenjem konstrukcije države kroz pravni sistem, opstruiranjem zakona i ustavnog poretka države, uspostavljanjem paralelnih paradržavnih, paravojnih, paraodgojnih, paraobrazovnih i parapolitičkih tvorevina. Potonje se u ovom trenutku koriste kao grupe za pritisak na legalne političke snage radi njihovog oslabljivanja. Grupe za pritisak jesu forma specijalnog rata koje se planski kreiraju s očekivanjem da će nastati političke krize i koriste se da bi se umanjila efikasnost legalnih političkih snaga, a u konkretnom slučaju, pod tretmanom grupa za pritisak, koje su godinama stvarane unutar nje same, trenutno se nalazi SDA. U široj slici ovdje, prije svega, govorimo o djelovanju političkih faktora Srba i Hrvata oličenim u pojavama Milorada Dodika i Dragana Čovića, koji su glavna poluga u subverzijama specijalnog rata

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

 • bosanac2 27.05.2019.

  Efendicu niko nije rodjen da bude dozivotni direktor a taj sindikalac iz grasa je alkapone sarajeva njega i svu garnituru od 96-2019g direktore upravne i nadzorne odbore i predstavnike sindikata na robiju pokrali su sve sto se moglo pokrasti.Direktorica vodovoda zaposljava hrasnicane pored zabrane o zaposljavanju ona uposljava 98 ljudi nema niko muda da je smjeni voda curi na sve strane niko nista ne popravlja Efendicu nemoj smao stajati na stranu lopova molim te smatrao sam te casnim i postenim nacelnikom tacno je da si uradio vise za svog mandata nego svi nacelnici do sada ali ostavi nek se lopovi smjenjuiju i ako treba iodu da robiju.

  Odgovori
 • caseclosed 27.05.2019.

  Načelnik ne može govoriti o moralu, kriminalu, lošem upravljanju, razumijevanju/nerazumijevanju funkcioniranja javne uprave, dobrim/lošim rješenjima sve dok sa svojih nejakih pleća ne skine teret nepresuđenog ubice. Šta se dešava sa našim društvom, nepresuđene ubice moraliziraju, izabrane zastupnice zastupaju fašističke, isključive stavove. Daj Bože na dobro.

  Odgovori
 • Neko iz mase 29.05.2019.

  Efendicu bolje bi ti bilo da ne pametujes bezveze. Nije ni tvoje maslo za Ramazana

  Odgovori