fbpx

Armin Hodžić žestoko odgovorio zastupnici koja predstavlja Bošnjake, a podržava saborsku Deklaraciju

Ermina Lekaj Prljaskaj je saborska zastupnica albanske, bošnjačke, crnogorske, slovenske i makedonske nacionalne manjinu u Republici Hrvatskoj. Ova pripadnica albanske nacionalne manjine politički djeluje u Klubu zastupnika Milana Bandića i podržala je Deklaraciju o položaju Hrvata u BiH. To je bio povod za žestoku reakciju mladog aktiviste i bošnjačkog političara u Hrvatskoj Armina Hodžića. „Politiku koju vodite ne vodite u ime Bošnjaka Hrvatske“, poručuje Hodžić koji je do sada jedini viđeniji Bošnjak u Hrvatskoj, a da djeluje unutar nacionalnih institucija, koji je reagirao na događaje u Hrvatskom saboru. Otvoreno pismo Armina Hodžića prenosimo u cijelosti:

PROČITAJTE I...

Koriste se podrivačke metode, u specijalnom ratu poznate i kao vađenje sadržaja ispod temelja objekta koji se želi srušiti. Podrivanje se koristi rušenjem konstrukcije države kroz pravni sistem, opstruiranjem zakona i ustavnog poretka države, uspostavljanjem paralelnih paradržavnih, paravojnih, paraodgojnih, paraobrazovnih i parapolitičkih tvorevina. Potonje se u ovom trenutku koriste kao grupe za pritisak na legalne političke snage radi njihovog oslabljivanja. Grupe za pritisak jesu forma specijalnog rata koje se planski kreiraju s očekivanjem da će nastati političke krize i koriste se da bi se umanjila efikasnost legalnih političkih snaga, a u konkretnom slučaju, pod tretmanom grupa za pritisak, koje su godinama stvarane unutar nje same, trenutno se nalazi SDA. U široj slici ovdje, prije svega, govorimo o djelovanju političkih faktora Srba i Hrvata oličenim u pojavama Milorada Dodika i Dragana Čovića, koji su glavna poluga u subverzijama specijalnog rata

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

 • Kasim Vilic 15.12.2018.

  Ova sto prestavlja manjine u hrvatskom parlamentu je osoba koja ne zna ni sebe prestaviti a kamoli drugog i drugacijeg. To je zalosno, ali sticem dojam da je tu zbog mjesecne plate i udobne fotelje!!

  Odgovori
 • “Babo” 15.12.2018.

  Istinske Bošnjake veterane Domovinskog rata RH zabrinjava odavno tko ih prestavlja u Saboru RH !

  Odgovori
 • puka 59 – GREŠKA 15.12.2018.

  -VETERANI 317 SBBR GRADA HEROJA MISLE NIŠTA SLUĆAJNO OD ELZABETE ILI IZNENAĐUJUĆE IMALA JE VEĆ PRIMJER IZ RS -SDA KADA SU UVELI ČETIRI SNSD U DOM NARODA BIH.POZDRAV DOMOVINI DO OTREŽNJENJA .

  Odgovori
 • Hajro 16.12.2018.

  Pa nedajte se zezati drage moje BOŠNJE jer ste Vi već u EU i možete da koristite tu demokrtiju koju “oni” pružaju.

  Odgovori